Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Ζαγόρι: Επί “βλαχοδημαρχίας” του κ. Σουκουβέλου

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Δήμαρχος Ζαγορίου, κ. Σουκουβέλος, για να διαφημίσει τα επιτεύγματα της βλαχοδημαρχίας του.

Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλλεται, ενώ ο Δήμος έχει δικό του πάρκινγκ για να σταθμεύουν τα οχήματα του Δήμου, ο κ. Σουκουβέλος τις ημέρες των γιορτών επέλεξε να σταθμεύσει τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ της πλατείας των Ασπραγγέλων, έδρας του Δήμου, που όμως προορίζεται για τους επισκέπτες, στερώντας από αυτούς θέσεις στάθμευσης.

Σε διαμαρτυρία δε όσων έχουν ξενοδοχεία και δώματα για ενοικίαση ο Δήμαρχος ούτε λίγο ούτε πολύ απάντησε ότι πρέπει ο κόσμος να δει και τον στόλο του Δήμου, θεωρώντας προφανώς ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα είναι από τα αξιοθέατα του Ζαγορίου και πρέπει να διαφημιστούν…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *