Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Νέα ΝΔ: Στον αστερισμό του χταποδιού…

Μετά τις συμβουλές Μητσοτάκη για μια ολιστική αντιμετώπιση της ζωής από τους πειναλέους υπηκόους του, τσουπ και η αρθρογραφία ότι δεν πρέπει να τρώμε χταπόδια με το αιτιολογικό ότι τα χταπόδια είναι πολύ έξυπνα και είναι κρίμα να τα σκοτώνουμε και να τα τρώμε και ότι είναι παράλογη η έφεση των Ελλήνων να τρώνε χταπόδια δια στόματος του Ελληνοαμερικανού Αλεξάντερ Πέιν.

Μάλιστα στην έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανέβηκε ολόκληρο άρθρο που με μια σειρά από επιχειρήματα ο αρθρογράφος επιχειρηματολογεί εναντίον της βρώσης χταποδιών, γιατί όπως αναφέρει: ” Είναι σαν να προέκυψαν από μιαν άλλη, ανεξάρτητη εξελικτική διαδικασία από τα υπόλοιπα πλάσματα της θάλασσας. Αν και συγγενεύουν με τα άλλα κεφαλόποδα -που είναι τα ηλίθια της οικογένειας- δεν μοιάζουν με κανένα άλλο είδος ζωής. Ξέρουμε ότι υπάρχουν εδώ στη Γη εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια -μπορεί και 500 εκατομμύρια χρόνια- αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα, καθώς είναι ασπόνδυλα και δεν υπάρχουν απολιθώματα. Ξέρουμε επίσης ότι είναι εξελικτικά σχεδόν τέλεια: παραμένουν απαράλλαχτα και έχουν επιβιώσει σε όλες τις πρόσφατες μαζικές εξαφανίσεις που πέρασαν οι διάφορες μορφές ζωής στον πλανήτη μας. Όταν έπεσε ο μετεωρίτης στη χερσόνησο Γιουκατάν 66 εκατομμύρια χρόνια πριν, οι δεινόσαυροι και το 75% των ειδών που ζούσαν στη Γη εξαφανίστηκαν. Τα χταπόδια ήταν εκεί. Και έμειναν εκεί. Και είναι ακόμα εδώ”.

Παρεμπιπτόντως  οι ευαίσθητοι αυτοί Έλληνες αστοί που υπερασπίζονται με πάθος τα χταπόδια και δε θέλουν να τα σκοτώνουμε και να τα τρώμε κατά έναν ανεξήγητο λόγο μένουν ασυγκίνητοι για τα προσφυγόπουλα ή τους μετανάστες που πνίγονται στις Ελληνικές θάλασσες, πολλές φορές απωθούμενοι από το Λιμενικό. Φαίνεται ότι τα χταπόδια είναι πιο έξυπνα από αυτούς που εγκαταλείποντας τις εστίες τους αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Τούτων δοθέντων ας μην απορήσει κανένας, εάν σε επόμενο άρθρο του ο κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος, editorial director της διαΝΕΟσις, επιχειρηματολογήσει γιατί πρέπει να είναι προστατευόμενο είδος και οι Μητσο-τάκηδες, αφού και αυτοί επέζησαν πολιτικά κατά παράξενο τρόπο μέσα από τις αλλεπάλληλες καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας,  με τα πλοκάμια τους να είναι παντού.

Μάλιστα αυτή η στήλη προτείνει το συντηρητικό κόμμα της χώρας που βρίσκεται στον αστερισμό της πολυπλόκαμης οικογένειας Μητσοτάκη να υιοθετήσει ως κομματικό θυρεό ένα χταπόδι, σηματοδοτώντας την νέα εποχή που διανύει η χώρα.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *