Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Τι τρέχει με τον κ. Καχριμάνη;

“Για το πρώην Κλειστό Ξιφασκίας, δεν προκαλεί εντύπωση η απόπειρα  ορισμένων να απαξιώσουν την πρωτοβουλία, η οποία στο τελικό της στάδιο θα «προικοδοτήσει» την πρωτεύουσα της Ηπείρου με ένα σύγχρονο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων. Κι ας μην ανησυχεί κανένας: Και εγκρίσεις θα ζητηθούν, και  μελέτες θα γίνουν και άδειες θα εκδοθούν. Όλα στην ώρα τους” σημειώνει επί λέξει στη ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Καχριμάνης, απαντώντας στις αιτιάσεις κομμάτων και παρατάξεων που επεσήμαναν το απλούστατο και προφανές, ότι, δηλαδή, οι πρωτοβουλίες του χαρακτηρίζονται από έλλειψη μελετών και σχεδίων και δεν συζητήθηκαν ποτέ και πουθενά.

Και ενώ ο κ. Καχριμάνης επιτίθεται εναντίον όσων τον επικρίνουν για τις αποφάσεις του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που στοιχίζει για την περιφέρεια, άρα και για τις τσέπες μας, μερικά εκατομμύρια ευρώ, στην ουσία παραδέχεται ότι όλα αυτά τα μεγαλεπήβολα δεν έχουν ούτε έγκριση, ούτε μελέτες ούτε άδειες, που θα κατατεθούν εν καιρώ τω δέοντι!

Έτσι αποκτούν βάση τα ερωτηματικά που διατυπώνονται καθημερινά από ολοένα και περισσότερους Ηπειρώτες για το τι τρέχει με τον κ. Καχριμάνη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *