Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γάμος συμφέροντος με όλα τα επακόλουθα

Όπως είχαμε επισημάνει πολλές φορές η σύμπραξη Ελισάφ- Γκόντα- Μπαρτζιώκα ήταν γάμος συμφέροντος και όχι σύμπραξη για το καλό του δήμου μας, όπως παρουσιάστηκε πανηγυρικά το 2019.

Για τις καρέκλες συνέπραξαν οι πρώην συνεργάτες και αυτό ήταν φανερό σε όλη τη διάρκεια της ετερόκλητης συμμαχίας.

Αν είχαν δημοκρατικές ευαισθησίες οι συνεργασθέντες και συμπράξαντες,  δεν θα έκαναν “γαργάρα” τα κηρυχθέντα ως αντισυνταγματικά νομοθετήματα του Θεοδωρικάκου, τα οποία αξιοποίησε με το παραπάνω και ο τάχα μου έμπλεως δημοκρατικών ευαισθησιών νεόκοπος Δήμαρχος Παπαγεωργίου και ο Νίκος Γκόντας.

Ο πραξικοπηματικός αποκλεισμός του κ. Γκόντα από τη διαδικασία της εκλογής του αντικαταστάτη του θανόντος δημάρχου Ελισάφ, τον αφύπνισε αιφνιδίως και με μεγάλη καθυστέρηση θυμήθηκε ότι υπάρχουν και νόμοι, που όμως δεν πρέπει να τους ενθυμούμαστε κατά περίσταση και όταν θίγονται τα συμφέροντά μας.

Σήμερα που ο γάμος συμφέροντος έλαβε τέλος, οι ανακοινώσεις των αντιδίκων και όσα θα ακολουθήσουν, θυμίζουν τα εξώδικα που ανταλλάσσουν οι πρώην εξαπατημένοι  σύζυγοι, πριν οδηγηθούν στην επίσημη έκδοση διαζυγίου.

Άραγε, μέσα από τον ορυμαγδό των αλληλοκατηγοριών θα μάθουμε ποτέ και το προικοσύμφωνο, το οποίο υπογράφτηκε, πριν το γάμο συμφέροντος και το οποίο φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *