Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου η υπόθεση του κακοποιημένου γαϊδάρου

Μετά τη δημοσιοποίηση των σοκαριστικών εικόνων κακοποίησης ζώου στο Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας, κακοποίηση σε τέτοιο βαθμό που είχε σαν αποτέλεσμα να επιλεγεί η ευθανασία για το ζώο,  είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για υγειονομικές παραβάσεις της εκμετάλλευσης στην οποία ανήκε το ζώο,  οι οποίες αν και είχαν καταγγελθεί στο παρελθόν δεν είχαν ποτέ εξεταστεί.

Για τον λόγο αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου κατέθεσε Επερώτηση  στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα στην προσεχή συνεδρίαση για το αν είχαν γίνει καταγγελίες στη Διεύθυνση Υγείας και στην Κτηνιατρική Υπηρεσία για τη συγκεκριμένη εκμετάλλευση και τι ενέργειες έγιναν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *