Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Εν αναμονή μιας συγγνώμης

Πέρασαν δύο ημέρες μετά το επεισόδιο με την απολυμένη καθαρίστρια και ακόμη να βρουν το θάρρος ο Δήμαρχος κ. Ελισάφ και ο Αντιδήμαρχος κ. Πήχας  να ζητήσουν μια συγγνώμη- έστω για τα μάτια του κόσμου- για την εικόνα που εμφάνισαν την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Μια εικόνα που έκανε το γύρο της Ελλάδος και αποτελεί μελανό στίγμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γιατί ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι να απωθεί με βία ( Πήχας) ή να αντιμετωπίζει αφ’ υψηλού και με περιφρόνηση ( Ελισάφ) μια φτωχή γυναίκα, που μαθαίνοντας ότι έχασε τη δουλειά της, απώλεσε την ψυχραιμία της και διέκοψε μια συνέντευξη τύπου.

Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι να ανοίγει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες τους την αγκαλιά τους και με συμπάθεια και κατανόηση  να δέχονται τους φτωχούς συμπολίτες μας, για να αισθανθούν ότι  είναι δίπλα τους σε μια δύσκολη εποχή ακρίβειας και ανέχειας.

Η επιχείρηση  μάλιστα να εξηγηθεί η απόλυση των καθαριστριών με τεχνικούς οικονομικούς όρους και με νομικού τύπου επιχειρήματα  αποδεικνύει μια ακροκεντρώα συμπεριφορά που μεγαλώνει την απόσταση μεταξύ κοινωνίας και Δημοτικής Αρχής.

Τούτων δοθέντων είναι κοινωνική απαίτηση να καταδικάσει ο Δήμαρχος την συμπεριφορά του συνεργάτη του, που τον κάλυψε αμέσως μετά το επεισόδιο.

Και ακόμη είναι πιο επιτακτικό ο κ. Πήχας  να ζητήσει συγγνώμη για την τραγική εικόνα που εμφάνισε.

Όσον αφορά δε τις πολιτικές κυρώσεις που ζητούν πολλοί, αυτό είναι πρόβλημα του κ. Ελισάφ, που όμως πρέπει να γνωρίζει ότι η κοινωνία έχει ήδη έχει αποφανθεί και έχει επιβάλει τις δικές της κυρώσεις με τρόπο μάλιστα αμετάκλητο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *