Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γέμισε το Άλσος με παιδικές φωνές στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων

Γέμισε το Άλσος με παιδικές φωνές στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για τα παιδιά, που έγινε για δεύτερη χρονιά.
Μια εκδήλωση με πολύμορφες δραστηριότητες που κορυφώθηκαν με παράσταση Καραγκιόζη.
Την εκδήλωση φέτος οργάνωσαν εργατικά σωματεία σε συντονισμό με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, την Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών, τα Σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΤΑ και το Σύλλογο Γυναικών Ιωαννίνων (ΟΓΕ) με την στήριξη του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην καλοκαιρινή δραστηριότητα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για την στήριξη της λαϊκής οικογένειας με δράσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας σε μία περίοδο που η ακρίβεια καλπάζει στερώντας από το 50% των λαϊκών οικογενειών την δυνατότητα έστω και ολιγοήμερων διακοπών.

Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσονται οι δωρεάν ημερήσιες εκδρομές στην παραλία της Λούτσας Πρεβέζης που προγραμματίζονται αυτή και την επόμενη Κυριακή (24 & 31/7) καθώς και το μεγάλο ετήσιο Γλέντι Αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τρίτη  30 Αυγούστου.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *