Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Ολοήμερα σχολεία με λιγότερες καθαρίστριες;

Πολλές αντιδράσεις προκαλεί η χθεσινή απόφαση του Δημοτικής Αρχής Ελισάφ να μειώσει τον αριθμό των καθαριστριών των σχολείων, εν όψει του σχολικού έτους 2022- 23.

Το επιχείρημα της μείωσης του αριθμού είναι ότι δεν υπάρχουν τα σχετικά κονδύλια για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Όπως σημειώνει και με ανακοίνωσή η παράταξη του κ. Μπέγκα κονδύλια υπάρχουν για τις στρατιές των συμβούλων και για τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους  όχι  όμως για τη μισθοδοσία των καθαριστριών.

Να σημειωθεί ότι το νέο αυτό “κατόρθωμα” της Δημοτικής Αρχής σημειώνεται, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς κατά την οποία προβλέπεται η λειτουργία των ολοήμερων σχολείων, γεγονός που απαιτεί περισσότερες ώρες καθαρισμού των σχολείων.

Αν μάλιστα προσθέσουμε ότι στην χώρα μας καλπάζει ο κορωνοϊός με τους ειδικούς να κάνουν δυσοίωνες προβλέψεις, με την απολύμανση των σχολείων να είναι μια συνεχής προσπάθεια, η απόφαση για μείωση του αριθμού του καθαριστριών δεν είναι μόνο αντικοινωνική αλλά και εγκληματική εις βάρος της υγείας των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *