Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Χαιρέτα μου τον πλάτανο, κύριε Ελισάφ!

Μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσε η κοπή των δέντρων στο κυκλικό κόμβο πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, εδέησε η δημοτική Αρχή να βγάλει μια ανακοίνωση  με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τον πρωινό αιφνιδιασμό με την αποψίλωση του μικρού πάρκου.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις βάσιμες κατηγορίες, ότι οι ανύπαρκτες υπηρεσίες του δήμου αδιαφορούν για το πράσινο, η ανακοίνωση του κ. Ελισάφ επικαλείται τις προσπάθειες που κάνει  με την αντικατάσταση των πλατάνων που κόβονται στο μώλο, λόγω του μεταχρωματικού έλκους, πετώντας την μπάλα στην κερκίδα.

Η άκρως απολογητική αυτή ανακοίνωση συνοδεύεται με μια μακέτα που δείχνει πώς θα είναι ο ισόπεδος κυκλικός κόμβος μετά την κατασκευή του.

Μια μακέτα που αποκαλύπτει έναν κρανίου τόπο, με το πράσινο να έχει εξαφανιστεί και με τις συγκρίσεις  να προκαλούν κατάθλιψη, αφού αυτός ο κόμβος αποδεικνύεται ότι είναι περιττός και αντι-περιβαλλοντικός.

Η αντιμετώπιση όμως του προβλήματος από τον κ. Ελισάφ, εκτός από την ουσία του προβλήματος δείχνει και το επικοινωνιακό έλλειμα της Δημοτικής Αρχής, αφού μπορεί το εφεύρημα της μισαλλοδοξίας των Γιαννιωτών να ήταν το όχημα για να γίνει δήμαρχος ο κ. Ελισάφ, όμως σε καμιά περίπτωση δεν αρκεί για να διοικηθεί ο δήμος με τον κ. Ελισάφ να είναι γυμνός πια από επιχειρήματα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *