Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Η πόλη μου, το σπίτι μου

“Η πόλη μου, το σπίτι μου”, ήταν ο τίτλος του συνεδρίου που διεξήχθη στη γειτονική Αλβανία, στο οποίο συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, παρουσιάζοντας τα παλιά και σύγχρονα Γιάννενα.

Και αν η πόλη μας είναι το σπίτι μας, που έτσι είναι, τότε για τα Γιάννενα το Κάστρο της είναι το σαλόνι της, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες.

Και επειδή το σαλόνι του σπιτιού μας είναι το πιο περιποιημένο μέρος του σπιτιού μας στο οποίο υποδεχόμαστε τους καλεσμένους, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές εικόνες από την Πλατεία Μίνωα Μάτσα, στο Κάστρο, που όπως είπαμε είναι το σαλόνι των Ιωαννίνων.

Καλή η Ιστορία της πόλης, τα τζαμιά και ο Αλή πασάς στα οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο συνέδριο στην Αυλώνα ο δήμαρχος αλλά προέχει η σύγχρονη εικόνα της πόλης.

Επειδή τα χόρτα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, έβγαλαν στάχυα, μήπως έφτασε η ώρα του θερισμού τους, κύριε Ελισάφ;

Εκτός και αν περιμένετε να τα θερίσουν οι ψηφοφόροι σας από την Αλβανία, όταν έλθει η μέρα των εκλογών…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *