Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Δημοσκόπηση: Μαύρα μαντάτα για τον κ. Καχριμάνη

Δημοσκόπηση για την Ηπειρο πραγματοποίησε το site aftodioikisi.gr από 4/4/2022 έως 12/5/2022  με το σύστημα CAWI σε δείγμα 614 ατόμων, αντιπροσωπευτικό ως προς το φύλο την ηλικία και τη περιφερειακή ενότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ιδιαίτερα προβληματική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο περιφερειάρχης 17 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. 
Περισσότεροι από 2 στους 3 (ποσοστό 64%) δηλώνουν λίγο ή καθόλου
ικανοποιημένοι από το έργο του σημερινού περιφερειάρχη κ. Αλέκου
Καχριμάνη, ενώ, απόρροια αυτού είναι, το 61% να ζητά να εκλεγεί άλλος
περιφερειάρχης Ηπείρου.

Μάλιστα, το ποσοστό που δηλώνει ότι ο κ. Καχριμάνης είναι «καταλληλότερος για περιφερειάρχης της Ηπείρου» είναι ακόμη χαμηλότερο (30%), με τον επικεφαλής των ΟΡΟΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. Σπύρο Ριζόπουλο να εμφανίζεται ως ο βασικός διεκδικητής με ποσοστό 25%.

Ακόμη μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα για τους δημάρχους, καταρχήν των
τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Ηπείρου  αλλά και των υπόλοιπων δήμων της περιοχής, καθώς περισσότεροι από 3 στους 4 οσοστό 77%) δηλώνουν λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο τους. Με το 62% να ζητά να επανεκλεγεί άλλος δήμαρχος.

Κι αυτό γιατί το 42% θεωρεί ότι περιοχή που κατοικεί έγινε μάλλον χειρότερη ή χειρότερη τα τελευταία 2 3 χρόνια, έναντι του 32% που θεωρεί ότι μάλλον έμεινε η ίδια και μόλις 25% που πιστεύει ότι έγινε καλύτερη.

Τα μεγαλύτερα τοπικά προβλήματα, κατά τους Ηπειρώτες, είναι κατά
σειρά: Το οδικό δίκτυο (61%), καθαριότητα σκουπίδια (53%),κυκλοφοριακό -χώροι στάθμευσης (38%).

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *