Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γκόντας: Και μαζί και χώρια

Συνεχίζοντας την τακτική, που εγκαινίασε εδώ και μερικούς μήνες, ο κ. Νίκος Γκόντας βρήκε σήμερα ένα άλλο …σοβαρό θέμα για να διαφοροποιηθεί από τον κ. Ελισάφ με τον οποίο κατά τα άλλα συνδιοικεί τον δήμο.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Γκόντας κατηγορεί χωρίς να τον κατονομάζει τον Δήμαρχο, ” για εμμονή σε λάθος επιλογές του παρελθόντος”.

Και ποιες είναι αυτές οι λάθος επιλογές;

Ο αυτόκλητος σωτήρας και φίλος των λαϊκών τάξεων  κ. Γκόντας θεωρεί ότι λάθος επιλογές είναι η μη διενέργεια παζαριού στα Γιάννενα, “ενός θεσμού που για δεκαετίες καθιερώθηκε στη συνείδηση των Γιαννιωτών”, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του και που είναι πάγια θέση της παράταξής του.

Τώρα πώς θυμήθηκε ο πρώην Δήμαρχος το παζάρι στα Γιάννενα, που έχει αρκετά χρόνια να γίνει, αυτό ενέχει πέραν από τις πολιτικές και ψυχολογικές ερμηνείες.

Αφήνοντας κατά μέρος τις ψυχολογικές ερμηνείες, η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσουμε είναι ότι, ενώ ο δήμος  μας αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, ο πρώην Δήμαρχος που είναι συνυπεύθυνος για την στασιμότητα που επικρατεί στην πόλη μας, ανέσυρε ένα θέμα από το παρελθόν που δεν απασχολεί κανέναν, προκειμένου να λάβει μέρος  (δίκην Περίανδρου Πώποτα, του τηλεοπτικού δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου) στον ανέξοδο πλειστηριασμό λαϊκισμού, που χαρακτηρίζει τον ίδιο και την παράταξή του.

Όσον αφορά δε την βόλτα αναψυχής των Γιαννιωτών στο Δήμο Ζίτσας  που περιλαμβάνει λούνα-παρκ, σουβλάκια, λουκάνικα και παραδοσιακή μουσική και την οποία θα στερηθούν- κατά τον κ. Γκόντα- πολλοί Γιαννιώτες λόγω απόστασης, αυτά είναι σκηνές από το παρελθόν που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Εκτός αν έτσι ονειρεύεται τα Γιάννενα, ο συνοδοιπόρος του κ. Ελισάφ.

Ένα Κολοκοτρωνίτσι με παζάρια, σουβλάκια, λουκάνικα και κλαρίνα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *