Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Ασπόνδυλοι πολιτευτές (βίντεο)

Παρακολουθούσα χθες βράδυ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό τον γνωστό πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Κωνσταντίνο Γάτσιο, πρώην πρύτανη, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, να δίνει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα.

Συνηθίζει ο κ. Ντόκας, όταν μάλιστα φτάνει στο τέλος η συζήτηση, να ερωτά τους προσκεκλημένους του, για το ποια γνώμη έχουν για πρόσωπα του δημόσιου βίου των Ιωαννίνων, όπως για παράδειγμα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον Περιφερειάρχη.

Από τη δοκιμασία αυτή έχουν περάσει όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές αλλά  και όσοι δηλώνουν πρόθεση να πολιτευθούν είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν περάσει ανεπιτυχώς τη δοκιμασία, αποφεύγοντας να πάρουν θέση με το βασικό επιχείρημα ότι ο δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν τέλειωσαν ακόμη τη θητεία τους, λες και τα τρία χρόνια (της θητείας τους) δεν αρκούν για να εκφράσουν θετική ή αρνητική γνώμη.

Μάλιστα ο χθεσινός καλεσμένος του κ. Ντόκα εμπλούτισε το ρεπερτόριο αυτών των απαντήσεων με το επιχείρημα ότι δεν εκφέρει γνώμη για τον κ. Ελισάφ, γιατί είναι δημότης Ζίτσας!

Ασπόνδυλοι πολιτευτές που δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να πουν την γνώμη τους για πρόσωπα και πολιτικές που επηρεάζουν άμεσα των ζωή των πολιτών, από τους οποίους ζητούν ή θα ζητήσουν την ψήφο τους, ψαρεύοντας στα θολά νερά  μιας δήθεν πολιτικής διπλωματίας, που είναι η χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *