Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

29- 5- 2022: Η …Κουμουνδούρου εάλω

Σχολιάζει ο Τάκης Λιδωρικιώτης

Σήμερα, κατά την επέτειο της πτώσης της Βασιλεύουσας θα παρακολουθήσουμε ένα νέο επεισόδιο του εσωκομματικού Γολγοθά του ΣΥΡΙΖΑ,  ακολουθεί άλλο ένα, αυτό του αληθινού ολιγομελούς οργάνου, που θα λέγεται Εκτελεστικό Γραφείο.

Θα αναδειχθεί σήμερα Γραμματέας, αναπληρώτρια αλλά και η Γραμματεία των 38 εκλεγμένων μελών μαζί με τους 3 ex officio (Πρόεδρος , Γραμματέας, Αναπληρωτής Γραμματέας). Η προσπάθεια Τσίπρα θα είναι να υπάρξει μια ενιαία διαφραξιονιστική  πρόταση που θα ακολουθεί την αναλογία της Κεντρικής Επιτροπής και θα δίνει ένα ενωτικό τόνο. Υπενθυμίζουμε τους συσχετισμούς: 2/3 ποικιλώνυμες προεδρικές φυλές και ποσοστωμένοι(190) και το 1/3 στην Ομπρέλα (70) μαζί με την μικρή ενδιάμεση ομάδα Τζανακόπουλου (20)

Αυτό θα σημάνει για την πολιτική γραμματεία μια σύνθεση του τύπου 24-9-5. Επί του παρόντος η Ομπρέλα δεν το δέχεται και σκέπτεται να δοκιμάσει για το κάτι παραπάνω Το εγχείρημα της είναι χαντακωμένο, γιατί αφενός υπάρχει η ρήτρα σταυροδοσίας του 30%, που για τους παροικούντες καθιστά απονενοημένο κάθε μεμονωμένο διάβημα (είναι αναφανδόν υπέρ των μεγάλων ομαδοποιήσεων)

Από την άλλη το σώμα των 300 είναι πλήρως χειραγωγημένο, δεδομένου ότι μια συμπαγής ομάδα της τάξης των 100 είναι η ταξιαρχία Σπιρτζη, αποτελούμενη από διάφορες «συμπεθέρες και συμπέθερους» που αποτελούν ξένο σώμα για τον παραδοσιακό ΣΥΡΙΖΑ. Ενσωματώνει τις διμοιρίες Μωραίτη (ο κουμπάρος στην Δυτική Ελλάδα), Κορμά (μεταμφιεσμένοι σε διευρυνσίες), Θεοχαρόπουλου (δημαδάρχη) κοκ. Πολλοί από όσους ψηφίσουν σήμερα θα εξαφανιστούν για πάντα μέχρι να αμειφθούν με κάποια αργοσμισθία σε ΔΣ, όταν ο ΣΥριζΑ έλθει εν τη Βασιλεία του. Στην αντίθετη περίπτωση θα εμφανιστούν την Δευτέρα της ήττας για να υπερασπίσουν τον Καίσαρα με φωνασκίες σαν τις προστάτιδες χήνες του Καπιτωλίου.

Η διπολική διαταραχή του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγεί από την εποχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εποχή της Ζωής Καρκούλια! Είναι μια πικρή ημέρα για τους Κουμουνδουριώτες  ή άλωση του κόμματος από το «συμπεθεριστάν» του κ Χρήστου Σπίρτζη αλλά τώρα πια το παιγνιδάκι έληξε. (Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΠΑΡΘΕΝ*)

ΥΓ ο κ Τσίπρας για να γλυτώσει την κρεβατομουρμούρα θα προκρίνει στην πρότασή του τον κανόνα των πρωτευσάντων, πράγμα που του επιλύει και το πρόβλημα της ανάδειξης των Τζανακόπουλου-Ηλιόπουλου, Αχτσιόγλου, Χαρίτση με ψήφους της Κίνησης Μελών. Το περίεργο είναι ότι σε αυτή την Κεντρική Επιτροπή των «πρώτων» θα ηγείται ως γραμματέας κάποιος εμφανώς «δεύτερος». Ο κ Σπίρτζης δεν μπορεί ν’ ανέβει σε αυτή την καρέκλα, οπότε πιθανώς θα την καταλάβει δια ενός γραμματέα-σκιάς. Το μεσημέρι θα ξέρουμε, αν η Κεντρική Επιτροπή -συμπεθέρα απέκτησε και τον Γραμματέα-συμπέθερο…

* https://www.youtube.com/watch?v=fGfxmpJvX8Q

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *