Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε τον Σάμουελ Χάνεμαν

Θαυμαστής του Σάμουελ Χάνεμαν, πατέρα της Ομοιοπαθητικής, φαίνεται ότι είναι  ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Και αυτό, γιατί σε ανάρτησή του στο twitter μιλά για …ολιστική πολιτική στο πρόβλημα της αντιμετώπισης της στέγασης των νέων.

Μέχρι τώρα ο όρος “ολιστική” είχε σχέση με την Ομοιοπαθητική και την ολιστική ιατρική, η οποία είναι μία διαφορετική φιλοσοφία προσέγγισης της υγείας που βλέπει τον άνθρωπο ως ολοκληρωμένη οντότητα και όχι ως καρδιά, πνευμόνια, κόκκαλα κτλ. όπως τα βλέπει η κλασική ιατρική.

Ίσως οι νέοι ινστούχτορες που πλαισιώνουν τον κ. Ανδρουλάκη να ήθελαν να μιλήσουν για ολοκληρωμένη πολιτική, αν και έχω ακούσει τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και άλλες φορές να χρησιμοποιεί τον όρο “ολιστική” πολιτική.

Αν δεν βρισκόμαστε μπροστά σε γλωσσικό ιδιωματισμό που χρησιμοποιείται στην …Κρήτη, τότε δικαιούμαστε να ισχυριστούμε ότι στο νέο ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ  η ομοιοπαθητική βρήκε πρόσφορο έδαφος για να γονιμοποιήσει τη σοσιαλδημοκρατική θεωρία του νέου Προέδρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *