Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Δήμος Ιωαννιτών: Μεγάλο προβάδισμα Θωμά Μπέγκα απέναντι στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Σαφές προβάδισμα της παράταξης του Θωμά Μπέγκα κατεγράφη στις κάλπες των χθεσινών εκλογών στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ο κ. Θωμάς Μπέγκας με ενσωματωμένο το 93,53% των ψήφων και σε 159 από τα 170 εκλογικά τμήματα, συγκεντρώνει ποσοστό 33, 81% έναντι του 24,06%, που συγκεντρώνει ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, ενώ η διαφορά μεταξύ των ξεπερνά τις 4000 ψήφους, γεγονός που καθιστά τον κ. Μπέγκα ως το ισχυρό φαβορί των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Η πολυδιάσπαση των παρατάξεων που απευθύνονται στο δεξιό χώρο των ψηφοφόρων είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός του 2ου γύρου, με την κ. Τατιάνα Καλογιάννη να λαμβάνει το 17,55% των ψήφων, τον κ. Γκόντα το 11,76% και τον κ. Κολόκα το 5,60.

Η παράταξη του ΚΚΕ με την Όλυ Τσουμάνη έρχεται στην έκτη θέση με 5,13%, ενώ εκτός δημοτικού συμβουλίου μένει ο Χρήστος Πατσούρας με 2,08%.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *