Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Τα “ταμπού” της κ. Μερόπης Τζούφη

Σε απάντησή της στην εφημερίδα  Documento, που την κατηγόρησε για υπόγειες και εκλεκτικές σχέσεις με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Ελισάφ, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζούφη ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι : “Ως βουλευτής έχω υποχρέωση, για το συμφέρον των πολιτών και του τόπου, να διαβουλεύομαι με το δήμαρχο της μεγαλύτερης πόλης του νομού που εκπροσωπώ, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης”.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες των Ιωαννίνων πληροφορούνται επίσημα για τις διαβουλεύσεις της κ. Τζούφη με τον κ. Ελισάφ, αφού για μεγάλο διάστημα το όνομα ‘Μωυσής Ελισάφ” ήταν κάτι σαν ιερό τοτέμ, ένα ταμπού για την τοπική οργάνωση και αν εξαιρέσουμε δύο με τρεις ανακοινώσεις της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, η αναφορά στο όνομά του Μωυσή Ελισάφ, πόσο δε μάλλον η κριτική σε αυτόν, ήταν περίπου έγκλημα καθοσίωσης.

Για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος η ίδια η κ. Τζούφη, όταν προ ολίγων εβδομάδων ρωτήθηκε σε συνέντευξή της από τοπικό δημοσιογράφο για το ποια γνώμη έχει για τον κ. Ελισάφ, σκοτείνιασε το φωτεινό πρόσωπό της και απάντησε ότι δεν επιθυμεί να κρίνει πρόσωπα με θητεία εν ενεργεία.

Μάλιστα, αν ανατρέξουμε σε βάθος τριετίας, θα παρατηρήσουμε ότι η κυρία Τζούφη με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αρχίσει έναν κύκλο επισκέψεων σε δήμους του Νομού Ιωαννίνων με διαβουλεύσεις με τους δημάρχους, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γαλάζιοι αλλά αυτές οι επισκέψεις, όταν ήλθε η σειρά του κ. Ελισάφ σκόνταψαν στα σκαλιά του Δημαρχείου Ιωαννίνων, που μάλλον ήταν ψηλά και στάθηκαν εμπόδιο για να τα ανέβει η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι με χαρά πληροφορούμεθα ότι η κ. Τζούφη έχει διαβουλεύσεις με τον δήμαρχο για το καλό των δημοτών και ευχόμαστε αυτές οι διαβουλεύσεις να είναι και δημόσιες.

Τότε ίσως ξεπεράσει και το ταμπού που έχει η κ. Τζούφη με τον Δήμαρχο της πόλης και ακούσουμε λόγια κριτικής για όσα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά εμπνεύστηκε ο κ. Ελισάφ και δια του κ. Θεοδωρικάκου εφάρμοσε στη διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών.

Γιατί οι πολίτες θέλουν οι εκπρόσωποί τους στο Κοινοβούλιο να διαβουλεύονται με όλους για το καλό τους αλλά έχουν και την απαίτηση οι βουλευτές να έχουν το θάρρος να τοποθετούνται ευθαρσώς για πρόσωπα και πράγματα που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή τους.

Αν δεν το κάνουν πρώτοι αυτοί, πώς έχουμε την απαίτηση να το κάνουν οι απλοί πολίτες;

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *