Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί Δίκτυο Επιχειρηματικότητας

“Παίρνει μπρος” η Αυτοοργάνωση και η ψηφιακή κοινωνία

Δίκτυο επιχειρηματικότητας συγκροτεί στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης και της ψηφιακής κοινωνίας το ΠΑΣΟΚ με πρωτοβουλία του βουλευτή Χαλκιδικής  Απόστολου Πάνα, τομεάρχη για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις και υπεύθυνου  για την αυτοοργάνωση του κόμματος.

Μάλιστα έγινε και η πρώτη συνάντηση στη Βουλή για το νεοσύστατο δίκτυο με φορείς από όλο το φάσμα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας από όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Δημητρίου και έγινε συζήτηση  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και την συγκρότηση Δικτύου επιχειρηματικότητας στα πλαίσιο της αυτοοργάνωσης του Κινήματος .

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραμανώλης, υπεύθυνος του εγχειρήματος “η πλατφόρμα της «Ψηφιακής Κοινωνίας» αναβαθμίζει τον ρόλο των μελών και των φίλων. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών δικτύων και ψηφιακών οργανώσεων, θεματικών και γεωγραφικών. Υπάρχει η δυνατότητα για διαβούλευση και απευθείας επικοινωνία των μελών και των φίλων με τους τομείς πολιτικής.

Η πλατφόρμα της «Ψηφιακής Κοινωνίας» αναβαθμίζει τον ρόλο των μελών και των φίλων. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών δικτύων και ψηφιακών οργανώσεων, θεματικών και γεωγραφικών. Υπάρχει η δυνατότητα για διαβούλευση και απευθείας επικοινωνία των μελών και των φίλων με τους τομείς πολιτικής.

Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στοιχείων στο μητρώο μελών. Αναπτύσσονται, το ονομάσαμε το «ΚΕΠ» του κινήματος, ψηφιακές δεξιότητες. Συλλέγουμε όλα τα αιτήματα των μελών και των φίλων και κάθε πολίτη για θέματα που αφορούν τον τρόπο χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και προσπαθούμε να οργανώσουμε και εκπαιδευτικά workshops.

Μέσα από την «Ψηφιακή Κοινωνία» υποστηρίζεται επίσης η οικονομική υποστήριξη του κινήματος με διαφάνεια και λογοδοσία. Η πλατφόρμα της «Ψηφιακής Κοινωνίας» είναι λειτουργικά και τεχνικά έτοιμη και τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες. Παρέχει τη δυνατότητα, όπως είπα και στην αρχή, της συμμετοχής των πολιτών, πρόσβαση στο ψηφιακό κίνημα και υποστηρίζει τη λογική του ανοικτού καλέσματος στην κοινωνία.Παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να προτείνει δράσεις και παρεμβάσεις του κινήματος. Παρέχει τη δυνατότητα άμεσης συμμετοχής σε ανοικτές εκδηλώσεις, ψηφιακές ή φυσικές, σε όλη την Ελλάδα.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *