Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

‘Σασμός” στον ΑΛΦΑ , “σασμός” και στο δημαρχείο Ιωαννίνων;


 Άκουσε ο δήμαρχος κ .Ελισάφ τον υπουργό Χατζηδάκη στην τηλεόραση να μιλά για το σίριαλ “Σασμός” με τις Κρητικές βεντέτες και για το πόσο καλός ήταν ο δικηγόρος πατέρας του στους “σασμούς”, δηλαδή , στις συμφιλιώσεις των εμπλεκόμενων οικογενειών για να σταματά ο κύκλος αίματος και φώναξε τον Γενικό γραμματέα του δήμου Βασίλη Ζωγράφο και του είπε:

– Βασίλη, σε παρακαλώ κάνε ένα διάλειμμα από την παρακολούθηση αυτών που κάνουν λάικ στα ποσταρίσματα του Απόκαυκου και του Αστερινού και βρες μου έναν ειδικό στους “σασμούς” από την Κρήτη.

–  Μα, κ. Δήμαρχε, εδώ δεν έχουμε βεντέτες, τόλμησε να αντιτείνει ο Γενικός Γραμματέας.

– Ξεχνάς, ανόητε, γρύλισε ο δήμαρχος την ανοιχτή βεντέτα της Μάτας με την Νατάσσα;

Και από σήμερα ο κ. Ζωγράφος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγορικούς συλλόγους της Κρήτης για την ανεύρεση του κατάλληλου συμφιλιωτή, μήπως και επιτευχθεί ο πολυπόθητος “σασμός” στο Δημαρχείο και σταματήσει η ανοιχτή βεντέτα των δύο κυριών…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *