Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μωυσής Ελισάφ: “Από την Κική και την Κοκό, ποια να διαλέξω;”


“Από την Κική και την Κοκό, ποια να διαλέξω- Θαρρώ πώς θα τα μπλέξω”

Και όμως ποιος θα το περίμενε ότι το δίλημμα που αντιμετωπίζει ο ήρωας του παιδικού αυτού τραγουδιού, θα το αντιμετώπιζε ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ.

Η Κική είναι η προϊσταμένη του τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου κ. Σταματία Κουμπούρη και η Κοκό η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Νατάσσα Τύρου- Ούζα.
Μέχρι χθες ήταν κοινό μυστικό στο δήμο οι κακές σχέσεις των δύο κυριών, αφού η Αντιδήμαρχος, όπως λέγεται, ζητούσε ενημέρωση από την υφιστάμενή της και αυτή την αγνοούσε προκλητικά.

Ο δήμαρχος στον οποίο προσέφευγε η Αντιδήμαρχος άκουγε τα παράπονά της αλλά λύση δεν έδινε, αφού η κ. Κουμπούρη είναι σύζυγος του στενού φίλου του Δημάρχου και υποψήφιου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, πρώην Αντιδημάρχου Δημήτρη Θεμελή.

Η Αντιδήμαρχος που τους τελευταίους μήνες είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένη όμως έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην εκλογή του κ. Ελισάφ με τους μεταφερόμενους ψηφοφόρους από τη γειτονική χώρα. Έτσι ο δήμαρχος ως φιλόμουσος μέσα του σιγοψιθύριζε τους στίχους του παιδικού τραγουδιού μη παίρνοντας καμιά απόφαση για ένα κρίσιμο τομέα του δήμου με φανερή δυσλειτουργία, οσάκις του εζητείτο να πάρει θέση.

Ώσπου χθες η κρίση ξέσπασε μπροστά στις κάμερες που μετέδιδαν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή την τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου των Αμπελοκήπων.

Η κ. Τύρου Ούζα αρνήθηκε να ψηφίσει την πρόταση που αφορούσε την Αντιδημαρχία της, καταγγέλλοντας την κ. Κουμπούρη ότι την υπονομεύει, προκαλώντας την θυμηδία της Αντιπολίτευσης, την αμηχανία της συμπολίτευσης και των αφωνία του Δημάρχου:

Δεν νομίζουμε ότι ο Δήμαρχος θα επικαλεστεί τώρα τα προβλήματα του εκλογικού νόμου για να λύσει  το δίλημμα με την Κική και την Κοκό, αφού οι δύο κυρίες είναι σαρξ εκ της σαρκός της παράταξής του.

Όσον αφορά την κ. Αντιδήμαρχο από σήμερα πολλά κυκλοφορούν στο πολιτικό παρασκήνιο με την παραίτησή της να φαντάζει ως μονόδρομος, αν θέλει να διατηρήσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας.


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *