Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Γιάννενα: Εκδηλώσεις συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης

 

Την Κυριακή 15/10 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη, ύστερα από κάλεσμα που είχε απευθύνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Μετά την σύσκεψη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Οι Παλαιστίνιοι είναι από τους ελάχιστους λαούς στο σύγχρονο κόσμο που δεν έχουν το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιάθεσης και ανεξαρτησίας, με το κράτος του Ισραήλ να εφαρμόζει πολιτική μαζικής εξόντωσης των Παλαιστινίων εκφράζοντας, έτσι, τα μεγάλα καπιταλιστικά- γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή. Στο πλευρό του Ισραήλ και εξίσου υπεύθυνοι, με έμπρακτη πολιτική, διπλωματική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια είναι οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Καταδικάζουμε την επί 70 και πλέον χρόνια μαζική σφαγή και γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Η φυλάκιση 2.500.000 ανθρώπων σε μια φυλακή 362 τ.χλμ στη Λωρίδα της Γάζας, η διαρκής κλιμάκωση του πολέμου από την πλευρά του Ισραήλ, η συνέχιση των εποικισμών, η δολοφονική απομόνωση και η διαρκής εξόντωση άμαχων και παιδιών, προκαλεί την απόλυτα δικαιολογημένη και νόμιμη στην συνείδηση των λαών ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.

Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης ΝΔ, αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) που στηρίζουν και σπεύδουν να δικαιολογήσουν το κράτος- δολοφόνο στο όνομα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας». Δείχνει τον βαθμό αντιδραστικής συμπόρευσης τους με τις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις στην περιοχή, βάζοντας το λαό μας σε επικίνδυνες περιπέτειες με την πιθανή γενικότερη ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή.

 

Αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό στην πάλη του για ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία.

Όχι στον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας- ΗΠΑ- Ισραήλ. Να σταματήσει κάθε στρατιωτική, κατασταλτική και άλλη συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.

Ειρήνη και αλληλεγγύη των λαών.

 

Καλούμε:

  1. Πορεία αγώνα και αλληλεγγύης στη Παλαιστίνη την Τρίτη 17/10 στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων σε συντονισμό με σωματεία/ συλλόγους και άλλους φορείς
  2. Εκδήλωση «Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» την Τετάρτη 18/10 στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με ομιλητή τον Ευάγγελο Πισσία, Διδάκτωρ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, ομότιμο καθηγητή και  συντονιστή ανθρωπιστικών αποστολών προς την Γάζα ( Ένα καράβι για την Γάζα, Free Gaza movement). Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας «Το Τοίχος»
  3. Καλούμε Εργατικά Σωματεία/ Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα στην Ήπειρο, Φοιτητικούς Συλλόγους, μαζικούς φορείς κ.α. σε συντονισμό για άμεση οργάνωση Πανηπειρωτικού Αντιπολεμικού- Αντιιμπεριαλιστικού Συλλαλητηρίου στη βάση του Ακτίου.

Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη,

Γιάννενα, 16/10/2023″

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *