Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γιάννενα: Ένα μέϊλ κάνει άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τους έφτανε η διαμάχη για τον νέο Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, ήλθε και ένα μέιλ χθες το βράδυ και μετέτρεψε την τοπική οργάνωση σε …λωρίδα της Γάζας.

Δράστης ήταν ο Φίλιππας Φίλιος, ο θρύλος της Αριστεράς στα Γιάννενα,  ο οποίος τα τελευταία 24ωρα σκαρφίζεται κάθε μέσο, προκειμένου να υφαρπάξει τις ψήφους των Γιαννιωτών υπέρ της παράταξης Παπαγεωργίου.

Και τι σκαρφίστηκε στην προκείμενη περίπτωση ο αθεόφοβος; Υπέκλεψε τα ονόματα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους και τους έστειλε ένα μέιλ, με το οποίο τους καλεί να  ψηφίσουν την παράταξη Παπαγεωργίου, γιατί -χωρίς να αναφέρει ονόματα – εκλέγονται στο Δήμο Ιωαννιτών 2 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και 8 στις δημοτικές ενότητες σε αντίθεση με την παράταξη Μπέγκα, στην οποία εκλέγεται μόνο ένας.

Διαβάζοντας το μέιλ τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να εκφράζουν την αγανάκτησή τους δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον πρώην Δήμαρχο για ανεπίτρεπτες ενέργειες και για ψέμματα που αραδιάζει στο επαίσχυντο μέιλ.

Γιατί ψάχνοντας κανείς στους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη Παπαγεωργίου, εκτός από τον Φίλιο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο δεύτερος που εκλέγεται και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αϊβατίδη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *