Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων: Έπεσε “μαύρο” στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Συμφωνικής Ορχήστρας

Αντί των έργων των Johann και Josef Strauss προτιμήθηκαν οι …Μωμόγεροι!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων δεν ανέβασε στο YouTube του Οργανισμού  την Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου με έργα των Johann και Josef Strauss, ενώ ανέβασε τους …Μωμόγερους, μια εκδήλωση που έγινε στην Ανατολή.

Η αιτία της απόφασης αυτής που αποτελεί καραμπινάτη λογοκρισία, δείγμα της νοοτροπίας της κ. Ακονίδου αλλά και της διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου, οφείλεται στο γεγονός ότι οι μουσικοί της Συμφωνικής είχαν το θάρρος στην αρχή της εκδήλωσης να δηλώσουν κάτω από ποιες συνθήκες γινόταν η εκδήλωση, την οποία αφιέρωσαν στους απολυμένους συναδέλφους τους στη Φιλαρμονική του Δήμου, πράγμα που θεωρήθηκε ως έγκλημα καθοσίωσης από την κ. Ακονίδου και την παρέα της, με αποτέλεσμα να μην απολαύσουν ποιτέ οι φίλοι της κλασικής μουσικής, που δεν παραβρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο,  την  εκδήλωση.

Και εις ανώτερα!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *