Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Άγριο “δούλεμα” του Μητσοτάκη από τον Ράμα

Τον κατάλαβαν και οι γείτονες! Άλλωστε δεν είναι και δύσκολο, γιατί ο άνθρωπος φαίνεται από μακριά, τι σόι χαρακτήρας είναι.

Έτσι στο δείπνο που παρέθεσε ο Ράμα προς τιμή του Έλληνα πρωθυπουργού στα Τίρανα, ο πονηρός Αλβανός είπε στον Μητσοτάκη ότι δεν πιστεύει ότι προσβλήθηκε από όσα είπε την προηγούμενη ημέρα, ότι δηλαδή, η Ελλάδα μπήκε στην Ε,Ε με απάτη και αν προσβλήθηκε, είναι έτοιμος να κάνει διορθωτική δήλωση.

Συνεχίζοντας το “ψιλό γαζί” ο Ράμα χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη ως τον καλύτερο Έλληνα πρωθυπουργό στην ιστορία της χώρας!

-Εγώ είμαι σοσιαλιστής, είπε ο Ράμα, και ο Αλέξης είναι φίλος μου αλλά μιας και δεν έχετε προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα για να θεωρηθεί ότι αυτό που θα πω είναι παρέμβαση στα εσωτερικά σας, οφείλω να πω, ότι είσαι ο καλύτερος  πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Κλείνοντας το άγριο δούλεμα ο ιδιόρρυθμος Αλβανός εξέφρασε την λύπη του που δεν μπόρεσε ο Μητοτάκης να επισκεφθεί τη Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσιάνη και προσφέρθηκε σε μια επόμενη φορά να συνοδέψει τον Έλληνα πρωθυπουργό στα χωριά της Ελληνικής μειονότητας.

Κατόπιν αυτών είναι ευτύχημα που ο Ράμα, βλέποντας με τι άνθρωπο έχει να κάνει, δεν ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα στα Γιάννενα και τη Θεσπρωτία, για το αν θέλουν οι περιοχές αυτές να προσαρτηθούν από την Μεγάλη Αλβανία…

Υστερόγραφο: Στο μεταξύ αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε στην Ελληνική Μειονότητα το γεγονός ότι στην δεξίωση της Ελληνικής πρεσβείας προς τιμήν του Μητσοτάκη δεν προσκλήθηκαν οι ‘Ελληνες Δήμαρχοι Φοινίκης και Δρόπολης, Χρήστος Κίτσιος και Δημήτρης Τόλης αλλά ούτε και ο βουλευτής Νίκος Κουρής από τους Αγίους Σαράντα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *