Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

“Γι αυτούς και με αυτούς κυβερνάνε”

Τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε η Δημοτική Αρχή στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και στο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, που οργάνωσαν στην πόλη μας ένα σεμινάριο και τους οποίους υποδέχτηκε Δήμαρχος και Περιφερειάρχης με πανηγυρικό τρόπο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ιωαννιτών.

  Η ΛΑΣΥ, αφού συγκρίνει το θέαμα των κατοίκων της οδού Ιμβριώτη που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σαν φτωχοί συγγενείς περίμεναν για 4 ώρες να συζητηθεί ένα απλό θέμα που είχαν αιτηθεί από μήνες και το οποίο τελικά η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να το αναβάλει, με την λαμπρή υποδοχή των οικονομικών παραγόντων, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι η Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή είναι το πολιτικό προσωπικό των επιχειρηματικών ομίλων.

“Η εκδήλωση προφανώς και θα μπορούσε να γίνει σε κάποια άλλη αίθουσα του Δήμου όπως για παράδειγμα στο Πνευματικό Κέντρο ή στα “Παλιά σφαγεία”. Η δημοτική αρχή όμως ήθελε να προβάλει τους επιχειρηματίες, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό : για τους επιχειρηματίες και με τους επιχειρηματίες κυβερνάμε” καταλήγει το σχόλιο της ΛΑΣΥ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *