Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο ψεύτης βοσκός και το 112

Ο ψεύτης βοσκός είναι ένας από τους μύθους του Αισώπου, σύμφωνα με τον οποίο  ένας νεαρός βοσκός θέλοντας να αστειευτεί, φωνάζει  “λύκος στα πρόβατα”, κινητοποιώντας εις μάτην τους χωρικούς.

Το κακόγουστο αστείο επαναλαμβανόμενο μερικές φορές ακόμη έχει ως αποτέλεσμα, όταν το αγόρι ξανακαλεί βοήθεια και αυτή τη φορά λέει την αλήθεια, οι χωρικοί να πιστεύουν ότι είναι άλλος ένας ψευδής συναγερμός και τα πρόβατα τρώγονται από τον λύκο.

Κάτι ανάλογο κινδυνεύει να συμβεί και με το περιβόητο 112 της Πολιτικής Προστασίας, που με μήνυμά του προχθές το απόγευμα κινητοποίησε τους Γιαννιώτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά αλλά και πριν από λίγες εβδομάδες εστάλη ανάλογο μήνυμα. Μόνο που τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αποδείχτηκαν μια συνηθισμένη στα Γιάννενα φθινοπωρινή βροχούλα.

Δεν ισχυρόμαστε ότι η Πολιτική Προστασία αστειεύεται με τα νεύρα των κατοίκων της περιοχής αλλά η κατάχρηση του μηνύματος  για λόγους εντυπωσιασμού και κομματικής σκοπιμότητας (για να φανεί ότι το κράτος λειτουργεί) μπορεί να έχει τα αποτελέσματα του ψεύτη βοσκού και όταν κτυπήσει πάλι το 112 στα τηλέφωνά μας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, οι παραλήπτες να μην δώσουν την πρέπουσα σημασία και να γίνει το κακό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *