Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Χωρίς την μπάντα της Φιλαρμανικής του Δήμου Ιωαννιτών η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Χωρίς την μπάντα της Φιλαρμανικής του Δήμου Ιωαννιτών  κινδυνεύει να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία όπως έχει ανακοινωθεί θα παραστεί και ο πρωθυπουργός.

Και τούτο γιατί φέτος το Πνευματικό Κέντρο τα έκανε κυριολεκτικά μούσκεμα με την προκήρυξη των θέσεων για την Φιλαρμονική του Δήμου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η προκήρυξη για τη Φιλαρμονική λήγει την άλλη Δευτέρα. Όμως  αν τηρηθούν σωστά οι διαδικασίες για να είναι νόμιμος ο διαγωνισμός,  με έναν πρόχειρο υπολογισμό οι μουσικοί θα προσληφθούν το νωρίτερο  στις 7 Νοεμβρίου.
Κάτι που δεν υπολόγισαν οι φωστήρες του Πνευματικού Κέντρου με αποτέλεσμα να μην είναι  συγκροτημένη η μπάντα της Φιλαρμονικής.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή ο Δήμαρχος που είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση και το απειλούμενο φιάσκο, που θα είναι πρωτοφανές στην ιστορία της πόλης, βάζει λυτούς και δεμένους  για να παίξει η Φιλαρμονική, κάτι όμως που είναι παράνομο με τον διαγωνισμό σε εξέλιξη.
Καλά ξεμπερδέματα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *