Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
περιβάλλον

Απορρίφτηκαν οι αιτήσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στο Νομό Πρέβεζας και μονάδας βιορευστών στον Λύγγο Δωδώνης

Σε δύο σημαντικές αποφάσεις προχώρησε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης ( ΠΕΣΠΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σημερινή του συνεδρίαση δεν ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για την εγκατάσταση δυο φωτοβολταϊκών πάρκων στις δημοτικές ενότητες Κρανιάς και Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού, στο νομό Πρέβεζας με το σκεπτικό ότι το μεγαλύτερο μέρος των εκτάσεων είναι χαρακτηρισμένο ως δάσος.

Με τη μη έγκριση των μελετών διασώζονται δεκάδες παραγωγοί κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με περισσότερα από 8.500 ζώα, πάνω από 200 στρέμματα ελιές και εκατοντάδες μελισσοκυψέλες.

Επίσης αρνητική ήταν η γνωμοδότησή του για τη μονάδα βιορευστών στο Λύγγο με φορέα δραστηριότητας την εταιρεία «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ».

Οι αποφάσεις του ΠΕΣΠΑ, που εναρμονίζονται με τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών που ήταν αντίθετες με αυτές τις επενδύσεις, χαιρετίζονται από την Ν.Ε και τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, από τον Δήμο Δωδώνης, καθώς και από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου, που με ανακοινώσεις τους εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *