Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γιαννιώτικες καθημερινές ιστορίες

Ο βροχοποιός

Ο φίλος μου ο Αστερινός  εκτός των άλλων αρετών που έχει, είναι και άριστος Μετεωρολόγος.
– Αύριο θα έχουμε βροχές δήλωνε περιχαρής την Παρασκευή το μεσημέρι στην ομήγυρη (κοινώς γιάφκα), εντυπωσιάζοντας τους συνομιλητές του με τον απόλυτο τρόπο που το έλεγε, αφού όριζε και ακριβή ώρα έναρξης της ισχυρής βροχόπτωσης.
– Δηλαδή, να μην πάω στην Λευκάδα, αύριο τον ρώτησε ο Άρης.
-Κρίμα, γιατί θα βραχούν και οι δρομείς του γύρου της Λίμνης, αποφάνθηκε ο Κωνσταντίνος.
– Και έχουμε και το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με την συμμετοχή της Μποφίλιου και του Ζαραλίκου, συμπλήρωσε ο Μήτσος.
Και ποιος λέει για την μεταβολή του καιρού, ρώτησα εγώ με αυστηρό ύφος, που μέχρι εκείνη την στιγμή παρακολουθούσα την κίνηση στην οδό Μελανίδη, που αν και πεζόδρομος, είχε δημιουργηθεί για μια ακόμη φορά κομφούζιο από τα κάθε λογής αυτοκίνητα που κινούνταν παράνομα.
– Εγώ, απάντησε ο συνήθης ύποπτος και υποψήφιος βροχοποιός της πόλης.
– Και πώς το έμαθες, Αστερινέ;
– Το λένε όλα τα δελτία καιρού, δήλωσε ο Αστερινός και για να επιβεβαιώσει την πληροφορία γκουκλάρισε το meteo των …ΗΠΑ για μεγαλύτερη εγκυρότητα και επιβεβαίωσε την πρόγνωση.
– Αφού το λέει ο Αστερινός, το Σαββατοκύριακο δεν θα πέσει ούτε σταγόνα και θα έχουμε λιακάδα, αποφάνθηκα εγώ, αμφισβητώντας, αν ο δορυφόρος των Αμερικανών μπορεί να προβλέψει, πότε θα βρέξει στην Παμβώτιδα.
– Εμμονές ενός μπούμερ ακούστηκε να λέει ο Γιώργος, σχολιάζοντας τις επιφυλάξεις μου για τις νέες τεχνολογίες.
Τώρα ποιος δικαιώθηκε για τις προβλέψεις δεν χρειάζεται να το πω, αφού ένας λαμπρός ήλιος θερμαίνει το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων όλο το Σάββατοκύριακο.
Όσον αφορά τις μετεωρολογικές προβλέψεις του Αστερινού δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε έξω.
Το ευτράπελο όμως της ιστορίας είναι ότι θύμα των προβλέψεων του …meteo των ΗΠΑ υπήρξε και το τοπικό ΚΚΕ που ανέβαλε τις εκδηλώσεις για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που ήταν να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Και αυτό κάνει πιο υποφερτή την καζούρα που τρώει για μια ακόμη φορά ο βροχοποιός της γιάφκας.

ΣΚ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *