Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Σε απόγνωση οι φοιτητές της ΑΕΑ Βελλάς- Βαρύτατες οι ευθύνες του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Σε απόγνωση βρίσκονται οι  πρώην φοιτητές της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς

Ως γνωστόν  μετά την συγχώνευση της ΑΕΑ Βελλάς  με την ΑΕΑ Αθηνών, όσοι σπούδαζαν  στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών θα συνεχίσουν στο αντίστοιχο πρόγραμμα της ΑΕΑ Αθηνών, ενώ όσοι σπούδαζαν στο Πρόγραμμα Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής θα συνεχίσουν στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Όμως μετά τις ανυπόστατες καταγγελίες του Δημάρχου Πωγωνίου ότι στην Βελλά κλέβουν την περιουσία της και την υιοθέτηση των καταγγελιών από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, που οδήγησαν στο σφράγισμα της Βελλάς από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων με την δικαιολογία, ότι γίνεται πλιάτσικο από την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, οι φοιτητές της ΑΕΑ Βελλάς χάνουν τις εξετάσεις της περιόδου του Σεπτεμβρίου αλλά ούτε μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Ακαδημαϊκού έτους 2022- 2023, γιατί οι ατομικοί τους φάκελοι βρίσκονται κλειδωμένοι στην Βελλά.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος συνεχίζει να κρατά πείσμονα στάση παρά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την ΑΕΑ Αθηνών, γεγονός που δημιουργεί αδιέξοδο με θύματα τους φοιτητές της Βελλάς που βρίσκονται σε απόγνωση και δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *