Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Συνάντηση με όφελος μια …φωτογραφία

Μαθαίνουμε ότι με  τις χειρότερες εντυπώσεις έφυγαν από την συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Καικίλια οι αντιπρόσωποι των ξενοδόχων του Ν. Ιωαννίνων που τον επισκέφτηκαν για να προωθήσουν αιτήματα του κλάδους τους.

Η συνάντηση δεν διήρκεσε ούτε επτά λεπτά, όσο, δηλαδή, για να βγει η σχετική φωτογραφία και ο Υπουργός Τουρισμού δίκην τροχονόμου να τους παραπέμψει σε μια σειρά από άλλους υπουργούς, στους οποίους θα έβρισκαν λύση στα αιτήματά τους.

– Μόνο στην κυρία Μπαλατσινού δεν μας παρέπεμψε, σχολίαζε σκωπτικά μέλος της αντιπροσωπείας…

Απογοητευμένοι οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων μετά την συνάντηση και την αντιμετώπιση που είχαν από τον κ. Καικίλια, σχολίαζαν με τον χειρότερο τρόπο τον υπουργό και αναθεμάτιζαν την ώρα που αποφάσισαν να μεταβούν στην Αθήνα και να υποβληθούν σε τόσα έξοδα με κέρδος μια φωτογραφία με τον Υπουργό Τουρισμού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *