Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Ο κ. Καχριμάνης οι λελέδες και τα …πατίνια

Με μια άκρως “αντρουά” ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book o Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης απάντησε σε όσους τον αμφισβητούν τον τελευταίο καιρό.

Μαζί με μια παλιά φωτογραφία αγοριών που παίζουν με πατίνια ο κ. Καχριμάνης έγραψε τα εξής, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του: Πάρτε τα Πατίνια με τα Ρουλεμάν και πάμε βόλτα. Όσοι τα ξέραμε δεν είμασταν λελεδες . Τώρα έχει γεμίσει ο κόσμος < δήθεν> και Επιδερμικους . Που να πάνε αυτοί . …….. Τι να λύσουν αν τους δωθεί η δυνατότατητα….. ΤΙΠΟΤΑ”

Πέραν από τον άκρως σεξιστικό λόγο που εμπεριέχει αυτή η ανακοίνωση, αφού χωρίζει τους άντρες σε λελέδες και πραγματικούς άντρες, όπως είναι αυτός, η ανάρτησή του δείχνει το προσωπικό δράμα που βιώνει ο κ. Καχριμάνης, αφού για πρώτη φορά εμμέσως παραδέχεται ότι αποτελεί πλέον παρελθόν.

Βέβαια, ως προς το ποιοι είναι λελέδες, εδώ ανοίγει ένας νέος κύκλος αναζητήσεων, γιατί για παράδειγμα στο Μέγαρο Μαξίμου, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που έπαιξε με τα πατίνια με τα ρουλεμάν! Και αν προχωρήσουμε και στην τοπική πολιτική σκηνή με τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, άστα να πάνε…

Τοξότης

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *