Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ήττα Τσίπρα και απογαλακτισμός του κόμματος από τον πρώην ηγέτη του

Αν υπάρχει ένα αδιαφιλονίκητο συμπέρασμα από το τετραήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι η καθαρή ήττα του (απόντος) Αλέξη Τσίπρα που με την άκαιρη παρέμβασή του λίγες ώρες, πριν την έναρξη του συνεδρίου, ζήτησε από τον Κασσελάκη την προσφυγή εκ νέου στη βάση, μετατρέποντας  το συνέδριο σε αρένα.

Η συντριπτική πλειοψηφία του συνεδρίου είπε έναν βροντερό όχι  στον πρώην αρχηγό που αποτελεί ταυτόχρονα και απόδειξη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απογαλακτίζεται από αυτόν, αφού όσοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν την παρέμβασή του στο συνέδριο ( Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Νοτοπούλου, Σπίρτζης, Ραγγούσης και Φλαμπουράρης) αντιμετώπισαν την χλεύη των συνέδρων, δίνοντας παράλληλα βροντερή ψήφο εμπιστοσύνης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν ο μένεα πνέων κατά του Κασσελάκη Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει τον κλεφτοπόλεμο κατά του τωρινού Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Παπανδρέου που σε αντίστοιχες συνθήκες είχε ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ, το οποίο είχε τη γνωστή τύχη στις εκλογές του 2015.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μέσα από όλα αυτά βαθύτατα τραυματισμένος με την περαιτέρω συρρίκνωσή του στις ευρωεκλογές να είναι βέβαιη και το ΠΑΣΟΚ να καιροφυλακτεί για να εκμεταλλευτεί το κενό, που αφήνει το σε αποδρομή κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα από το 2015 μέχρι το 2019.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *