Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Γιάννενα: Τις δημοτικές υπηρεσίες επισκέφτηκε ο Θωμάς Μπέγκας

Σε υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους εργαζόμενους- παλιούς του συνεργάτες, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μαζί με κλιμάκιο της παράταξης, “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα”.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τονίστηκε η αγαστή συνεργασία που υπήρξε κατά τη θητεία του κ. Μπέγκα, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης των δημοτικών υπηρεσιών τόσο με νέο προσωπικό όσο και υλικοτεχνικά.

Από την μεριά του, ο υποψήφιος δήμαρχος εστίασε στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την κατάργηση περισσότερων από 500 νομικών προσώπων και κοινωφελών επιχειρήσεων στους ΟΤΑ από την αρχή του νέου έτους, καθώς και σχολικών και δημοτικών επιτροπών από τον Ιούλιο του 2024.

“Καταρχάς, είναι αδιανόητο μια τόσο σημαντική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των δήμων να τίθεται σε διαβούλευση εν μέσω προεκλογικής περιόδου, την ώρα δηλαδή που σύσσωμη η αυτοδιοίκηση ασχολείται με τις κάλπες του Οκτωβρίου και δεν μπορεί να συμμετέχει ουσιαστικά στη διαδικασία αυτή. Σε ότι αφορά την ουσία της κυβερνητικής πρότασης, άποψη μαςείναι ότι αυτή η μαζική κατάργηση νομικών προσώπων, επιχειρήσεων και επιτροπών περισσότερο θα δυσκολέψει, παρά θα διευκολύνει τη λειτουργία των δήμων. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει παράταση στο χρόνο διαβούλευσης και φυσικά να αφουγκραστεί τις απόψεις των αυτοδιοικητικών που ζουν καθημερινά και γνωρίζουν καλύτερα με ποιο τρόπο μπορούν οι υπηρεσίες τους να παρέχονταιμε συγκεκριμένη ποιότητα και ταχύτητα στους δημότες τους”, σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Μπέγκας.

“Οι υπάλληλοι του δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεων είναι συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε. Με αυτή τη λογική πορευτήκαμε ως δημοτική αρχή κι έτσι θα κάνουμε και την επόμενη μέρα”, κατέληξε ο κ. Μπέγκας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *