Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Όταν οι άλλοι μιλάνε για πεσμένα φύλλα εμείς θα επιμένουμε να μιλάμε για την ουσία

Μπορεί η παράταξη ” Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή” να μην συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές, όμως συνεχίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο να δίνει τη μάχη της για τα προβλήματα του Δήμου Ιωαννιτών.

Έτσι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή ως «έξυπνη πόλη» να δημοσιοποιήσει τα σχέδια πλημμυρών  και να γνωστοποιήσει τις περιοχές που κινδυνεύουν σε περίπτωση αυξημένων βροχοπτώσεων σύμφωνα με τα επιστημονικά μοντέλα. Για να γνωρίσουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου τις περιοχές που κινδυνεύουν και να πάψουν οι αρμόδιοι να αδειοδοτούν εγκαταστάσεις και κατοικίες στις επικίνδυνες περιοχές.

Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή του “ενημερωθήκαμε ότι σχεδόν 1 δις θα φτάσουν οι παρεμβάσεις μέχρι το 2030, για να γίνουν τα Γιάννενα κλιματικά ουδέτερη πόλη. Πέρυσι με εισήγηση της διευθύντριας του Δήμου και της πολεοδομίας ταχτοποιήθηκαν θέματα που αφορούν τα εργοστάσια ζωοτροφών στην Πεδινή. Σήμερα προχωρούν οι εργασίες μπαζώματος με σκοπό την επέκταση των εργοστασίων σε περιοχή που κατακλύζεται, πέριξ της καταβόθρας Πεδινής στο σημείο που το 2010 πλημμύρισε η Εγνατία. Κάποιος φυσικά έδωσε άδεια. Κρίμα που από αυτό το 1 δις δεν θα μπορούνε στον μέλλον να αποζημιωθούνε πλημμυρισμένες επιχειρήσεις και οικίες….”

Οι φωτογραφίες από Καρδαμίτσια, Μπάφρα και Εγνατία. Πρόσφατες και από τις διαδικασίες μπαζώματος σε εργοστάσια της περιοχής.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *