Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Νέο στραπάτσο για Καχριμάνη και ΝΔ

Νέο στραπάτσο για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τους τοπικούς παράγοντες της ΝΔ αποτελεί η ακύρωση του διαγωνισμού για τον οδικό άξονα Γιάννενα- Κακαβιά.

Η απόφαση έγινε γνωστή στο Περιφερειακό Συμβούλιο την ώρα της  συνεδρίασής του από τον επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, Σπύρο Ριζόπουλο και προκάλεσε πάταγο, με τον Περιφερειάρχη να έχει κυριολεκτικά μαύρα μεσάνυχτα.

Αιφνιδιασμένοι είναι και οι υποψήφιοι της ΝΔ στο Νομό, αφού μέχρι σήμερα στις δημόσιες εμφανίσεις του σπεκουλάριζαν ανενδοίαστα για ένα έργο που είναι μόνο στις προθέσεις της κυβέρνησης, ενώ όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι βρισκόμασταν μπροστά σε ένα νέο κυβερνητικό φιάσκο.

Τώρα μετά την ματαίωση του διαγωνισμού αναζητείται εναγωνίως νέο αφήγημα και από τον εμβρόντητο περιφερειάρχη και από τους δημαγωγούντες παράγοντες της ΝΔ.

Τα τελευταία γεγονότα αποκαλύπτουν με τον πιο δραματικό τρόπο την εγκατάλειψη της Ηπείρου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυξάνουν την οργή των Ηπειρωτών για τον διαρκή εμπαιγμό που υφίστανται.

ΣΚ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *