Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Πήγε στον Άδη και ξαναγύρισε

Σε έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα, στον οποίο βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο 56′, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατόρθωσε να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει τελικά με 3-2, φθάνοντας στους 27 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 14′ με τον Παμλίδη, ισοφάρισε ο Παναιτωλικός με τον Ανιόρ σε 1-1 και προηγήθηκε με τον Καρέλη στο 56′, για να έλθουν οι Παμλίδης στο 62′ και ο Εραμούσπε με πέναλτι στο 78΄ για να διαμορφώσουν το 3-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Ροσέρο (87′ Μπορταγκαράι), Γκίνο, Λιάσος (51′ Μπιλμπάο), Μορέιρα (82′ Τζήμας), Μπάλαν, Παμλίδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68′ Αναστασόπουλος), Ντίας, Μάρτενσον (85′ Σενγκέλια), Ξενιτίδης (71′ Ντουάρτε), Κολοβός (84′ Μπουζούκης), Χουάνπι (85′ Σίλβα), Καρέλης.

Δείτε εδώ όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

 

Στους άλλους αγώνες των playouts:

Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2

Λαμία – Ατρόμητος 1-0

Η βαθμολογία:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *