Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων καταδικάζει την εγκληματική επίθεση κατά φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης πανελλαδικά και ιδιαίτερα στα Γιάννενα προκαλεί το τελευταίο κρούσμα τυφλής οπαδικής βίας, όταν χούλιγκαν του Ολυμπιακού έστησαν ενέδρα σε οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά έναν εξ αυτών, που νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε κρίσιμη κατάσταση.

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ “καταδικάζει απερίφραστα την από κάθε άποψη εγκληματική επίθεση  κατά φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και  εύχεται ο φίλαθλος συμπολίτης μας  που νοσηλεύεται, να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και να αναρρώσει πλήρως.”

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ υπενθυμίζει ότι τόλμησε το  2012 να συγκρουστεί  με τα συμφέροντα καθώς και με τους οργανωμένους οπαδούς  με το νόμο 4049 που είχε καταθέσει και πέρασε κατά πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή.

“Σήμερα οφείλουμε χωρίς αστερίσκους να προστατεύσουμε την νέα γενιά και  να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις νέες μορφές βίας, με σχέδιο, με ανάλυση των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία, με αυστηροποίηση των ποινών όσων εμπλέκονται σε επεισόδια αλλά και όσων με την στάση τους τα ενθαρρύνουν” τονίζεται στην ανακοίνωση με την οποία καλείται το Υπουργείο Παιδείας να διαμορφώσει άμεσα ειδικά προγράμματα για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ασφάλειας ηθικής και υλικής μέσα στην οποία θα μεγαλώνει ένα παιδί.

“Κύριο μέλημα και στόχος της κάθε κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η ψυχική υγεία των παιδιών από τις πολλές μικρές ηλικίες με βασική προϋπόθεση επίτευξης, την κάλυψη της Ελληνικής οικογένειας για να μπορεί ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των παιδιών” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *