Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο πρώτος βουκόλος της χώρας σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος*

Την παραμονή της εθνικής επετείου διάλεξε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης να βγεί στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων Epirus TV1, για να μιλήσει …εφ όλης της ύλης.

Το πιο ακριβές είναι ότι τον διάλεξαν από το Μέγαρο Μαξίμου, μιας και όπως καταγγέλλει και ο Άδωνις υπάρχει μεγάλη απροθυμία των στελεχών της κυβέρνησης να βγουν μπροστά και να υπερασπιστούν την κυβέρνηση και κυρίως τον αγρίως και πανταχόθεν βαλλόμενο πρωθυπουργό της συμφοράς.

Είχε βέβαια προηγηθεί αυτή την εβδομάδα και ο θόρυβος με την δήλωσή του, ότι η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και έπρεπε να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις.

Σενάριο βέβαια που όλως τυχαίως διακινούσε τον προηγούμενο καιρό η ίδια η κυβέρνηση , μηδέ του Καχριμάνη και του Τασούλα εξαιρουμένου αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια.

Μπορεί, λοιπόν, το σενάριο για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου να είναι επιστημονικής φαντασίας όμως το σενάριο των ημερών, ότι, δηλαδή, αυτή την τετραετία δεν κυβερνούσε στην πραγματικότητα ο Μητσοτάκης αλλά το …βαθύ κράτος, είναι σενάριο Αμερικανικής έμπνευσης και γράφει στην ούγια του το όνομα του Αμερικανού επικοινωνιολόγου του Μαξίμου, ο οποίος προφανώς θεωρεί τους Έλληνες “Αμερικανάκια” και έτοιμους να υιοθετήσουν κάθε παραδοξολογία που τους σερβίρεται από του Μαξίμου.

Και ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει αυτό το σενάριο δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Καχριμάνη, που τρεις τετραετίες τώρα παλεύει με το τέρας του βαθέος κράτους και κάτι γίνεται στο τέλος αυτής της αέναου μάχης του καλού με το κακό, με αποτέλεσμα ο λαμπρός περιφερειάρχης μας να ζητά και νέα παράταση στο τιμόνι της Περιφέρειας Ηπείρου.

Είπε πολλά στην συνέντευξη ποταμό ο κ. Καχριμάνης με το γνωστό σε όλους ύφος του και με επιχειρήματα βγαλμένα από την σοφία της βουκολικής ζωής του τόπου μας.

Άλλωστε ως πρώτος βουκόλος της χώρας δικαιούται να μιλά για σαμάρια και για πανωσάμαρα και να τα ενσωματώνει στον εκσυγχρονιστικό του λόγο, γιατί εκτός από βουκόλος ο κ. Καχριμάνης είναι εκσυγχρονιστής και λάτρης της καινοτομίας.

Έτσι από την συνέντευξη Καχριμάνη μάθαμε ότι το δυστύχημα στα Τέμπη φταίει που δεν θα γίνει ποτέ η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου και μόνο ένας ηγέτης του διαμετρήματος του Κυριάκου θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια γενναία δήλωση.

Έναν Κυριάκο, που ο κ. Καχριμάνης γνώρισε στο Δεύτερο Γύρο της εκλογής Αρχηγού της ΝΔ το 2016 και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τη μεγαλοσύνη του, το εύρος των γνώσεών του και την …καινοτομία.

Τώρα, εάν έχει ευθύνες ο πρωθυπουργός για το δυστύχημα στα Τέμπη ούτε λόγος να γίνεται, γιατί δεν θα φορτωθεί ο Κυριάκος τις ευθύνες άλλων, κάτι που συμβαίνει και στην Ήπειρο, όπου για όλα τα κακώς κείμενα φταίνε οι άλλοι και όχι ο ίδιος, αν και κυβερνά αδιαλείπτως για 13 χρόνια ως περιφερειάρχης Ηπείρου, οκτώ χρόνια ως Νομάρχης Ιωαννίνων και καμιά δεκαπενταριά χρόνια ως δήμαρχος Μετσόβου…

* Ο Στέφανος Καραμούτσιος είναι υποψήφιος στο νομό Ιωαννίνων με τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *