Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Σκάνδαλο Παπαθανάση συγκλονίζει την κυβέρνηση

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχωρά το Ντοκουμέντο στην έκδοση του Σαββατοκύριακου για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νικόλαο Παπαθανάση, που αν ισχύει δημιουργεί μείζον κυβερνητικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτεται ότι ο υπουργός της ΝΔ, επειδή χρωστούσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, έκρυβε την περιουσία του για να μη την κατασχέσουν!

Το θέμα- πέρα από τις ποινικές του διαστάσεις – αποτελεί μια ακόμη μαχαιριά στον ηθικό πυρήνα της κυβέρνησης, γιατί αποδεικνύει ότι την ώρα που χιλιάδες πολίτες της χώρας χάνουν τις περιουσίες τους λόγω χρεών, οι υπουργοί της μετέρχονται κάθε μέσου για να αποφύγουν τις κυρώσεις των νόμων.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Μητσοτάκης καλεί υποκριτικά τους πολίτες να βάλουν “πλάτη” για να ξεπεραστούν μακροχρόνιες αγκυλώσεις και υπόσχεται ότι θα κτυπήσει το βαθύ κράτος…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *