Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Στο πρόσωπο του κ. Παπαγεωργίου ως επόμενου Δημάρχου συγκλίνει η παράταξη “Γιάννενα, Νέα Εποχή”

Ενώ ο αναβρασμός για τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Δημάρχου καλά κρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση είχαν χτες το βράδυ οι δέκα από τους έντεκα δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του αποθανόντος Δημάρχου.

Μάλιστα στην συνάντηση αποφασίστηκε και το πρόσωπο, που θα ψηφιστεί για νέος Δήμαρχος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Για την επιλογή του κ. Παπαγεωργίου συνεκτιμήθηκαν οι άριστες νομικές του γνώσεις, ο μαεστρικός τρόπος με τον οποίο διηύθυνε τις συνεδριάσεις του δημοτικού Συμβουλίου, η ικανότητά του να στήνει γέφυρες αλλά και η οικογενειακή παράδοση στην αυτοδιοίκηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Παπαγεωργίου κατάγεται από οικογένεια με προσφορά στα κοινά της πόλης, με τον πατέρα του να έχει θητεύσει ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο την περίοδο της επταετίας.

Την παράδοση αυτή θέλει να συνεχίσει και ο γιος από υψηλότερες θέσεις και έτσι μετά την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ήλθε και η ώρα να υπηρετήσει την πόλη από τη θέση του Δημάρχου.

“Μπορεί η εκλογή του κ. Παπαγεωργίου να προκύψει από ένα μικρό σώμα δημοτικών συμβούλων και όχι από την ψήφο των δημοτών αλλά αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του” σημείωναν άνθρωποι με γνώση της αυτοδιοικητικής ιστορίας της πόλης.

Άλλωστε είναι στην παράδοση της οικογένειας του υποψήφιου Δημάρχου να στρατεύεται στην υπηρεσία της πόλης, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Ο αυτοδιοικητικός

Διάβασε σχετικά: Σημείο μηδέν για τον Δήμο Ιωαννιτών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *