Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

ΟΦΗ- ΠΑΣ 0-0

Πολύτιμο βαθμό κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” αγωνιζόμενος εναντίον του ΟΦΗ.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να πετύχουν γκολ, κάτι που πέτυχε ο ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό, που ακυρώθηκε κατόπιν υποδείξεως του VAR, ενώ πριν την επίτευξη του ακυρωθέντος τέρματος αποβλήθηκε ο Παντελάκης με δεύτερη κίτρινη, γιατί καθυστέρησε σε κτύπημα φάουλ, που κέρδισε ο ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83′ Φελίπε) , Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάνης), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα : Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Μορέιρα (85′ Σταματελόπουλος), Νίνης (90’+6′ Λιάσος), Παμλίδης (70′ Τζίμας), Μπάλαν

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *