Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Περί πολιτικού κενού στο Δήμο Ιωαννιτών- Αντίλογος

Δεν γνωρίζουμε, ποιοι είναι οι εμπνευστές του επιχειρήματος, ότι η απουσία του Δημάρχου δε δημιουργεί πολιτικό κενό στο Δήμο Ιωαννιτών αλλά η αναμάσηση αυτού του επιχειρήματος καθημερινά από μέλη της Δημοτικής Αρχής θυμίζει άλλες εποχές και προσβάλλει και τη νοημοσύνη των δημοτών αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο, που δίνει τη μάχη της ζωής του.

Τελευταίος που διέπραξε αυτό το λάθος είναι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Μπαρτζιώκας, ο οποίος στην κοπή της πίτας της παράταξής του (οι πίτες μας έλειψαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές) υποστήριξε μεταξύ των άλλων ότι “ότι κανένα κενό εξουσίας δεν υφίσταται, αφού όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους και να υλοποιούν το έργο τους με υπευθυνότητα όπως έκαναν και τα προηγούμενα τρία χρόνια”.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει πολίτης στα Γιάννενα που να ενστερνίζεται αυτή την άποψη, μιας και όποια γνώμη και αν έχει κάποιος για τον πολιτικό Ελισάφ, όλοι συμφωνούν ότι ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη διοίκηση του Δήμου αλλά και στην παράταξή του.

Θα ήταν πιο έντιμο αλλά και πειστικό για τους συνεργάτες του Δημάρχου να παραδεχτούν την πραγματικότητα, δηλώνοντας ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να καλύψουμε το δυσαναπλήρωτο κενό του Δημάρχου, αντί να καταφεύγουν σε τέτοια επικοινωνιακά ευρήματα που δεν τιμούν κανέναν και περισσότερο τον ασθενούντα Δήμαρχο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *