Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Συμμορίες ανηλίκων και στα Γιάννενα

Εδώ και καιρό συμμορίες ανηλίκων αναστατώνουν τα Γιάννενα. Το φαινόμενο παρατηρείται τις νυχτερινές ώρες, όταν ομάδες ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 13 με 15 χρονών συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης και επιδίδονται σε βανδαλισμούς, προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες.

Ένας από τους χώρους, που παρατηρείται το φαινόμενο. είναι το Κάστρο, όπου τα σκοτεινά δρομάκια πέριξ της πλατείας Μίνωα Μάτσα αποτελούν σημείο συνάντησης ανηλίκων από κάθε σημείο της πόλης με την ηχορύπανση αλλά και τα κάθε λογής επεισόδια να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Η στάση μέχρι σήμερα της αστυνομίας είναι διακριτική αλλά οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι, ιδιαίτερα μετά από όσα συνέβησαν χθες στην Κεντρική Πλατεία, όταν συμπλοκές ανηλίκων είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας από αυτούς, που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Απαιτείται η εγρήγορση του Δήμου, της Αστυνομίας και κυρίως των οικογενειών των ανηλίκων, πριν θρηνήσουμε θύματα ή γίνουμε μάρτυρες αποτρόπαιων γεγονότων (βλέπε ομαδικό βιασμό ανηλίκου στο Ίλιον από συνομήλικούς του), γιατί το φαινόμενο της βίας των ανηλίκων έχει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *