Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Αμυράς: Τα λέει στην νύφη (Τζούφη) για να τα ακούσει η …πεθερά (Καχριμάνης)

Με μια σκληρή ανακοίνωση, με ύφος που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Αμυράς καταφέρεται κατά  της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων κ. Τζούφη.

Η κ. Τζούφη με παρέμβασή της είχε κατηγορήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και λειτουργεί ως διαβιβαστής εγγράφων μεταξύ των υπηρεσιών και της Περιφέρειας Ηπείρου, ζητώντας να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την ανάσχεση της κατάστασης και την προστασία του ποταμού Λούρου και όχι να διατηρεί τις όποιες ισορροπίες σε βάρος της φύσης και της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Αμυράς στην απάντησή του κατηγορεί την κ. Τζούφη ότι το ενδιαφέρον της είναι προεκλογικό, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για μια ακόμη εκλογική ήττα.

Στη συνέχεια ο κ. Αμυράς απαρριθμεί τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί το υπουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ενέργειες όμως που -όπως σχολιάζουν αυτοδιοικητικοί κύκλοι- θα έπρεπε να είχε κάνει η Περιφερειακή Αρχή, πριν προχωρήσει στις καταστροφικές για το οικοσύστημα του Λούρου ενέργειες.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ο κ. Αμυράς με την επίθεση κατά της κ. Τζούφη, που έκανε απλά το καθήκον της, κάνει αυτό που λέει ο λαός μας, για κάποιον που δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια, ότι ο Αμυράς τα λέει στην νύφη ( Τζούφη) για να τα ακούσει η πεθερά (Καχριμάνης)…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *