Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το “αντιπολιτευτικό” σόου του Κώστα Μπακογιάννη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ (βίντεο)

Εντυπωσιακό αντιπολιτευτικό σόου αμφισβήτησης του κεντρικού κράτους και των πρακτικών του έδωσε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σε μία ομιλία που θα την ζήλευε κάθε αντεξουσιαστής, ο εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς του Οίκου των Μητσοτακιδών έθεσε το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθεί μια αποκεντρωμένη Ελλάδα, όπως την ονειρεύεται ο εγγονός του Κώστα Μητσοτάκη και ανιψιός του σημερινού Πρωθυπουργού.

Το “σουλτάνος” και μεγάλος “Πατισάχ” αλλά και το “κράτος τζαμπατζής” ήταν οι όροι τους οποίους χρησιμοποίησε ο υποψήφιος πρωθυπουργός για να περιγράψει την κατάσταση που χαρακτηρίζει την σημερινή Ελλάδα και για το πώς αυτή διοικείται κεντρικά και περιφερειακά.

Το μόνο για το οποίο δεν ανεφέρθηκε στην καθ’ όλα αυτή ρηξικέλευθη τοποθέτησή του ο κ. Μπακογιάννης είναι, τι θα γίνει με τους μηχανισμούς (βλέπε ΕΥΠ, predator, κλπ) του κράτους του Μεγάλου Αδελφού που εγκαθίδρυσε ο θείος του και αν αυτοί οι μηχανισμοί θα …αποκεντρωθούν, περνώντας σε περισσότερα μέλη της Οικογένειας Μητσοτάκη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *