Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Στον καιρό του …Bogdan

Το μήνυμα της πολιτικής προστασίας, το γνωστό 112 χθες το απόγευμα δεν σήκωνε αμφισβητήσεις.

“Εντός των προσεχών ωρών επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την περιοχή σας με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, υδροστρόβιλους, ανεμοστρόβιλους και κεραυνούς, πολλούς κεραυνούς” έγραφε το μήνυμα, κάτι που κατατρόμαξε τον κ. Καραστεφάνου, ο οποίος αν και συνταξιούχος πια, διατηρούσε την κεραυνοφοβία του από τα παιδικά χρόνια.

‘Εντρομος πήρε τηλέφωνο τον φίλο του  τον κ. Μαυροφίδη και τον ρώτησε, αν πήρε και αυτός το μήνυμα για την καταιγίδα, που θα ερχόταν και που παρουσιάζονταν ως ο νέος κατακλυσμός του Νώε.

– Όχι μόνο το πήρα αλλά και διάβασα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην γειτονική Κέρκυρα θα παραμείνουν αύριο κλειστά, απάντησε έντρομος ο κ. Μαυροφίδης, κάτι που τρόμαξε περισσότερο τον κ. Καραστεφάνου.

Ο κ. Καραστεφάνου έκλεισε το τηλέφωνο και αμέσως σφράγισε τα παντζούρια και κλειδαμπαρώθηκε! Ήταν η πρώτη κίνηση άμυνας και αμέσως γκουκλάρησε στο διαδίκτυο την έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για να διαβάσει τις οδηγίες που έδινε συμπληρωματικά η Πολιτική προστασία.

Κλείστε τις τηλεοράσεις, βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα, κάντε το ίδιο και με τα τηλέφωνα και με τους υπολογιστές και με ό,τι μπορεί να τραβήξει τους κεραυνούς στο σπίτι σας, έλεγαν μεταξύ άλλων οι οδηγίες.

Αν μάλιστα βρίσκεστε στην ύπαιθρο και το έδαφος είναι επίπεδο και αισθανθείτε τα μαλλιά σας να σηκώνονται, αυτό είναι σημάδι ότι θα σας κτυπήσει κεραυνός, για αυτό γονατείστε και βάλτε το κεφάλι σας ανάμεσα από τα λυγισμένα πόδια. πρόσθετε η οδηγία.

Έντρομος ο κ. Καραστεφάνου, ο οποίος στο χωριό του στην παιδική του ηλικία είχε κρυφτεί μέσα σε ένα μπαούλο για να γλυτώσει από τους κεραυνούς, όρμησε και άρχισε να ασκείται στην συγκεκριμένη στάση και παρολίγο να τον πιάσει λουμπάγκο, αν δεν σταματούσε. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ένιωσε ότι τα μαλλιά του ηλεκτρίζονταν, δείγμα της αυθυποβολής από την ανάγνωση των οδηγιών.

Κοντολογής ο ήρωάς μας απομόνωσε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, έκλεισε τα φώτα και άφησε μόνο το καντήλι αναμμένο, περιμένοντας να ενσκήψει βίαιος ο Bogdan, όπως τον είχε ονομάσει η ΕΜΥ, προκαλώντας περίεργους συνειρμούς.

Και περιμένοντας τον κατακλυσμό αποκοιμήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα.

Θα ήταν γύρω στις 10 το πρωί, όταν ο κ. Καραστεφάνου άνοιξε τα μάτια. Μια ακτίδα ηλίου που περνούσε μέσα από τα ξύλινα παντζούρια τον είχε ξυπνήσει.

Άνοιξε τα παράθυρα και αντίκρυσε έναν ήλιο να παίζει με τα σύννεφα!  Ο τρομερός Bogdan για το οποίο μιλούσαν τα δελτία καιρού ήταν άφαντος.

– Βρε τους άθλιους, μουρμούρισε ο κ. Καραστεφάνου! Με το παραμικρό τρομάζουν τον κόσμο για να αποδείξουν ότι ο Μητσοτάκης φροντίζει το λαό του.

Συνέδεσε τις ηλεκτρικές συσκευές που είχε απομονώσει το προηγούμενο βράδυ και άνοιξε τον υπολογιστή του.

Εκεί που η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραφε για τον Bogdan, τώρα είχε αναρτημένο ένα άρθρο, όπου η  Ελλάδα εμφανίζονταν, μεταξύ των επτά οικονομικών θαυμάτων του πλανήτη, σύμφωνα  με όσα είχε γράψει στους Financial Times ο Πρόεδρος του Rockefeller International. Μάλιστα ο σοφός αυτός άνθρωπος πρότεινε στους Έλληνες, επειδή όλα είναι ευμετάβολα, σαν την κακοκαιρία Bogdan, να μην αλλάξουμε τον Μητσοτάκη, για να συνεχιστεί το θαύμα της οικονομικής ανάπτυξης.

Όσον αφορά τον νέο κατακλυσμό που θα χτυπούσε την Βορειοδυτική Ελλάδα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ο εκφωνητής σε κάποια στιγμή του δελτίου μας πληροφόρησε ότι ήταν μια συνηθισμένη φθινοπωρινή βροχούλα και ότι στην Κέρκυρα τα σχολεία θα λειτουργήσουν από αύριο…

Απόκαυκος

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *