Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Μια επιστολή για το “Κατάντια Περιφερειάρχη”

Αντιδράσεις προκαλεί το χθεσινό σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηπείρου που δημοσιεύτηκε στον Απόκαυκο με τίτλο “Κατάντια Περιφερειάρχη”, όπου μεταξύ των άλλων καταγγέλλονται επιχορηγήσεις της Περιφερειακής Αρχής σε ανοιχτές εκδηλώσεις  για το κοινό.

Αναγνώστης μας με επιστολή του αναφέρεται στην πρόσφατη απόφαση της Περιφερειακής Αρχής να χρηματοδοτήσει την εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων που έγινε στην Κεντρική Πλατεία με το ποσό των 4.859,56 €.

“Να, μη λέει πολλά, το ΚΚΕ για χρηματοδότηση εκδηλώσεων από τον κ.Καχριμάνη! Και το ίδιο “τσέπωσε” (δήθεν ως εργατικό κέντρο) 5000 ευρώ για την εκδήλωση Αλληλεγγύης στην πλατεία. Όλα τσάμπα…” είναι η ένσταση του αναγνώστη μας, που μας αποστέλνει και τη σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη.

Το σάιτ μας για λόγους ισοτιμίας, όπως δημοσίευσε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, δημοσιεύει και την επιστολή του αναγνώστη μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *