Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Μάθημα θεσμών Δημοκρατίας

Μεταπολίτευση καρνάβαλος

Τώρα που αρχίσαμε να το στρίβουμε με Ουκρανούς και Ρώσους, ποιος θυμάται το «χειροκροτόμετρο» κατά το τηλε-διάγγελμα Ζελένσκι; Ο απόλυτος ατλαντισμός είχε τότε οδηγήσει σε μετρήσεις πατριωτισμού όσων πολιτικών δυνάμεων δεν έβλεπαν τον Μιχαήλ του τάγματος Αζόφ ως τον νέο Μάρκο Μπότσαρη στο Μεσολόγγι. Ακούγεται αστείο αλλά τότε ο #Turkadonis στα τουρκοκάναλα έβαζε βαθμούς ανεξεταστέου πατριωτισμού σε όσους δεν χειροκροτούσαν … όρθιοι!

Εκείνη την φασιστική/Αζοφική προσβολή προς το ελληνικό κοινοβούλιο την διέταξε μεν ο αδίστακτος κ. Μητσοτάκης, νομιμοποιημένος με το 40% παρά κάτι, που του έδωσε ο γίγας λαός, την διεκπεραίωσε δε ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος της Βουλής κ Τασούλας που τον υπερψήφισε κι ο …ΣΥΡΙΖΑ

*

Προ τριημέρου ως ημέρα «αποκατάστασης της Δημοκρατίας» εορτάστηκε η πτώση της αμερικανοκίνητης Χούντας από ανθρώπους που βρίσκονται στην αποκορύφωση ενός τυφλού ατλαντισμού, πρωτοφανούς μετά την δικτατορία. Κι άντε το πραξικόπημα του 67 και τα επτά χρόνια Παττακού ξεχάστηκαν, όπως όλες οι παλιές συμφορές. Ξεχάστηκε άραγε κι η κατεχόμενη Κύπρος;

Το μητσοτακέικο όμως το ήξεραν οι Έλληνες κι…ας πρόσεχαν! Δικαίως, τους φέρνει τώρα τον Συρίγο και την Ασημακοπούλου να τιμήσουν τους ήρωες της αντίστασης, αποσιωπώντας το σε ποιόν αντιστεκόταν αυτοί επί 7 χρόνια.

Εδώ παρευρίσκεται και τιμά ο διορισμένος από τον Παπαδόπουλο γραμματέας της νεολαίας ΕΠΕΝ και διάδοχος του βαρυποινίτη Μιχαλολιάκου, ο ερίτιμος υπουργός Εσωτερικών κ Μάκης Βορίδης. Σε αυτόν έχει αναθέσει η «αποκατασταθείσα» την θεσμική θωράκιση της…

**

Ο κ. Ανδρουλάκης συναγωνίζεται σε ατλαντισμό τον Πρωθυπουργό και κάποια τσιράκια τον ξεπερνάνε κιόλας. Θυμίζω ωστόοο ότι εξελέγη με σύνθημα την επαναφορά των συμβόλων, οπότε θα έχει διαβάσει έστω τις πρώτες γραμμές της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη. Το προοίμιο της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη απέδωσε άριστα την στιγμή στην ιστορία.

Η δημοκρατία με τους αγώνες του λαού αποκαταστάθηκε αλλά το ανοικτό τραύμα της μεταπολίτευσης παραμένει και επικαθορίζει ακόμη πολιτικές, ταξικές, ιδεολογικές κι εθνικές τοποθετήσεις.Με την αίσθηση λοιπόν του ανολοκλήρωτου, τέτοιες ημέρες ακόμη περισσότερο, η σκέψη όλων των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να είναι στην Κυρήνεια κι όχι στις Βρυξέλλες ή την Ουάσινγκτον.

***

Πλήθος οι διαμαρτυρίες για την πρόσφατη «παντόφλα» της ΠτΔ κας Σακελλαροπούλου με τον υπέρ Λιγνάδη λόγο της. Κάποιο λόγο θα έχουν όλοι αυτοί που σέρνουν τον χορό του Ζαλόγγου προς τον πολιτικό τους Άδη.

Εγώ πάντως θυμήθηκα μια σκηνή, όταν ο Coulis ξήλωνε τον Παυλόπουλο προκειμένου να παίζει μόνος του μπάλα στην καζάν-καζάν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.Ρώτησα τότε έναν κορυφαίο συριζαίο, γιατί δεν καταψηφίζουν. Μου απάντησε λοιπόν ότι ο Χ, ο Ψ κι ο Ζ την ξέρουν από την εποχή που ήταν Ρηγού και βεβαιώνουν ότι είναι δικιά μας.

Παιδάκια, την επόμενη φορά άμα σας πει κανείς , ότι ο Κούγιας ήταν στην ΕΠΟΝ στείλτε τον στο διάολο, για να μην τον δούμε κι αυτόν ΠτΔ με συναινετική ψήφο της Αριστεράς.

Καθηγητής Μυστήριος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *