Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Άλλο εργολάβοι και άλλο αεριτζήδες

 

Διαμαρτύρεται αναγνώστριά μας για “το ζεστό χρήμα που παίρνουν οι εργολάβοι”, φράση που αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προέδρου των Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων, κυρίας Ζέκα, την οποία δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη στήλη (πατήστε ΕΔΩ ).

– Ο άνδρας μου είναι εργολάβος, αναφέρει η αναγνώστρια, και ενώ εργάζεται σκληρά, έχει μήνες να δει ζεστό χρήμα στην τσέπη του!

Μη μπερδεύετε, λοιπόν, τους εργολάβους που πληρώνουν προσωπικό και υλικά με τους δήθεν “συμβούλους” που πληρώνονται για συμβουλές.

Υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχουν λεφτά για τα στοιχειώδη, ενώ ο εργολάβος σύζυγός μου συντηρεί 10 οικογένειες άμεσα και καμιά 30αριά ακόμα οικογένειες προμηθευτών έμμεσα και το  να φορτώνονται οι τίμιοι εργολάβοι  τις αμαρτίες των αερατζήδων που πληρώνει ο δήμαρχος για “τεχνικούς’ συμβούλους, είναι  μεγάλη προσβολή.

Αυτό είναι το παράπονο της αναγνώστριας μας και νομίζουμε ότι έχει δίκιο, γιατί πώς να το κάνουμε, άλλο εργολάβοι και άλλο αεριτζήδες…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *